ПРЕМИУМ ПОДОВИ

СЕ ЗАПОЧНУВА ОД ПОДОТ

Инспирирајте се од нашите модели и остварете ја вашата визија за убав и среќен дом.

ЛАМИНАТНИ ПОДОВИ

Над 100 модели на еколошки, водоотпорни и реалистични подови

ТРОСЛОЈНИ ПАРКЕТИ

Три слоја на квалитетно дрво. Врв на убавина и автентичност

ВИНИЛНИ ПОДОВИ

Целосно водоотпорни и меки подови. За тивок и топол чекор.

Најпопуларни

-20%
IPA4161 Chevron oak natural 3
Add to cart
Close

IMPRESSIVE PATTERNS / Шеврон природен даб / IPA4161

Rated 0 out of 5
1.800 ден/m2
-20%
IMU1848-Classic-oak-natural-1.jpeg
Add to cart
Close

Класик природен даб / IM1848

Rated 0 out of 5
1.450 ден/m2
-20%
SIG4748 Soft patina oak
Add to cart
Close

Мек даб со патина / SIG4748

Rated 0 out of 5
1.800 ден/m2
-20%
CR3181-Tennessee-oak-grey.jpeg
Add to cart
Close

Тенеси сив даб / CR3181

Rated 0 out of 5
1.050 ден
Со помош на Room Viewer

ВИДЕТЕ ГО ОДБРАНИОТ ПОД ВО ВАШАТА ПРОСТОРИЈА

Сакате да видите како изгледаат различни модели на подови во вашата просторија пред да се одлучите за вистинскиот модел? Со помош на Quick-Step Room Viewer тоа е можно.
Водич за подови

Blog

Информации и совети за избор на вистински под

Претплатете се на нашиот newsletter

Дознајте први за сите новости и промоции