fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Аксесоари

Аксесоари

Лајсни

Нашиот широк спектар на “Castello” дрвените парчиња има суптилен спој на рабовите на секое парче.

Подлоги

Новата линија Compact ја прикажува убавината и стилот на дрвото. Основниот слој е направен од густ слој на дрво.

Одржување

Карактеристика на Pallazo колекцијата се елегантни дрвени парчиња кои се зачудувачки убави.