fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

4 совети за полесен избор на боја на вашиот под

… Изборот на вистинска боја, или нијанса на подот, во некоја просторија или за подовите во целиот дом и не е баш така лесно. Тој процес одзема време, кое некако на сите ни недостасува, си бара концентрација, а да си признаеме си бара и компромис и усогласување со семејството. Дури, декоратерите на ентериер и архитектите поминуваат години во учење…

Повеќе