fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

СО ВИСТИНСКИ ПОД ДО ИЗВОНРЕДЕН ДОМ

Планирате нов под на пролет? Сега е вистински момент за нарачка.
Неповторливи цени на ламинатните подови од Cavalier серијата во текот на месец март

3 причини за избор на Quick-Step ламинатни подови

traga so voda

Целосно водоотпорни

Единствени 100% водоотпорни ламинатни подови. Благодарение на уникатната Hydroseal технологија. А покрај тоа отпорни и на флеки, кои многу лесно се чистат

IMP3790S Grain oak extra matt

Природна убавина во секој детал

Недостижно ниво на реализам кај сите модели. Со висок степен на автентичност на пресечено дрво. А широкиот асортиман нуди избор за сечиј вкус.

stikli na laminat

Отпорност на оштетувања

Со помош на Scratch Guard технологијата, и до 10 пати поотпорни на оштетувања и гребаници од сите други модели кои се нудат.