fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Дрвени подови

Дрвени подови

За топол и автентичен ентериер.

Ништо не може да го победи природниот шарм на вистинско дрво, особено во комбинација со удобноста на подно греење.

Castello

Нашиот широк спектар на “Castello” дрвените парчиња има суптилен спој на рабовите на секое парче.

Compact

Новата линија Compact ја прикажува убавината и стилот на дрвото. Основниот слој е направен од густ слој на дрво.

Карактеристика на Pallazo колекцијата се елегантни дрвени парчиња кои се зачудувачки убави.

Подовите се уникатни на секој начин. Тие се составени од дабови парчиња кои создаваат лик на реновиран, обновен дрвен под.

Екстра долгите и екстра широките парчиња на “Imperio” колекцијата оддаваат знаци на класа и квалитет.

Intenso

Додадете уникатен карактер на било кој простор, без разлика дали е модерен или традиционален.

Најдолги и најшироки парчиња меѓу сите модели на паркет. Внесете луксуз во вашиот дом.