fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Castello дрвени подови

Castello дрвени подови

Нашиот широк спектар на “Castello” дрвените парчиња има суптилен спој на рабовите на секое парче. Ова дава зголемена визуелна перспектива на Вашиот ентериер. Важна карактеристика е дека сите паркети се со најмалку седум слоеви на квалитетен лак претходно премачкани (мат, свила или сатен).