fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Compact дрвени подови

Compact дрвени подови

Новата линија Compact на Quick-Step ја прикажува убавината и стилот на дрвото. Основниот слој е направен од густ слој на дрво. Дебелината од 12,5 mm, е широко прифатена од страна на сите кои планирале да реновираат.