fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Лајсни

Лајсни

Quick-Step® ви овозможува перфектна завршна обработка на секој под. Независно од тоа дали Ви се потребни профили или лајсни. Quick-Step®ви нуди додатоци за завршната обработка во исти нијанси и бои за секоја врста на Вашиот ламинат/дрвен под. Лајсните се отпорни на гребење и се лесни за монтажа. Дното на лајсните се отпорни на вода и не задржуваат влага.

Лајсни за ламинатни подови

Лајсни за дрвени подови