fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Ламинатни подови

Ламинатни подови

Ви ги претставуваме најновите модели на ламинатни подови, кои не само што изгледаат извонредно веродостојни на природно дрво, туку се и 100% отпорни на влага.

Екстра долги парчиња со уникатни жлебови

Ламинатен под без “V” жлебови

Долги и широки парчиња со жлебови

Долги, широки и екстра дебели парчиња со жлебови

Класичен ламинатен под

Елегантни и цврсти ламинатни подови за згради     

Palazzo

Eligna Wide

Екстра широки парчиња без “V” жлебови

Популарни дизајнирани плочки со оригинална површинска структура

Ламинатни парчиња со благи рабови

Модерни ламинатни парчиња без “V” жлеб

Големи плочки со благи жлебови