fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Eligna ламинати

ELIGNA ЛАМИНАТИ

Елегантни, водоотпорни ламинатни подови со одличен баланс меѓу должината и ширината. 

Површинските текстури доста реално гo одразуваат изгледот на пресечено дрво, а отсуството на жлебови дава мазен и компактен изглед на подот.

Внесете егзотика во домот, благодарение на екстра долгите штици на Eligna серијата.