fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Impressive ламинати

Quick-Step Impressive се едни од нашите најпопуларни ламинатни подови, со екстра компактни и јаки парчиња кои се извонредно природни на изглед и на допир

Автентичните прикази на пресек на дрво совршено се вклопуваат при спојувањето, а асортиманот на бои е доста широк и разновиден, што овозможува голем избор за секој ентериер.

И најважно, благодарение  на уникатната водоотпорна ‘HydroSeal’ облога, Impressive серијата не е само прекрасна на изглед, туку е и нај водоотпорен под кој е некогаш произведен.