fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Ливин подови

Ливин подови

Quick-Step Livyn подовите се издржливи и практични, луксузни винилни подови со печатена површина во палета од повеќе бои. Благодарејќи на висококвалитетното синтетичко јадро, Livyn подовите се водоотпорни и ја намалуваат бучавата. Освен тоа, тие се топли и меки на допир, а поради нивната исклучително мала дебелина може да бидат лесно поставени на врвот на постоечката подна облога.

Плочки со V-жлебови кои создаваат пространа перспектива и го подобруваат автентичниот ефект на плочки.

AMCL40138 Vibrant Medium Grey

Ambient Click Plus

Исклучително отпорни на абење, и наменети за простори со висока фреквенција

AMCL40137 Vibrant Sand

Ambient Glue Plus

Екстра издржливи винилни плочки, специјално наменети за инсталација со лепак

Панелите со V-жлеб создаваат пространа перспектива и го подобруваат автентичниот ефект на штица.

BACL40039 Canyon oak natural

Balance Click Plus

Исклучително отпорни на абење, и наменети за простори со висока фреквенција

BACL40052 Silk oak light

Balance Glue Plus

Екстра издржливи винилни панели, специјално наменети за инсталација со лепак

IMP1626

Pulse Click

Колекција на екстра-големи парчиња со изглед на природно дрво.

BACL40059 Canyon oak dark brown saw cuts

Pulse Click Plus

Извонредно големи и извонредно издржливи парчиња со изглед на природно дрво

MAS3562S

Pulse Glue Plus

Извонредно големи и извонредно издржливи парчиња, специјално наменети за инсталација со лепак