fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Одржување

Одржување

Одржување на ламинатни подови

Лесно одржување и поправка

Quick-Step подовите не само што се прекрасни, тие многу лесно се чистат. Може да го чистите вашиот под со Quick-Step џогер со сува микрофибер крпа. За потемелно чистење може крпата малку да ја навлажните.

Одржување на дрвени подови

Лесно одржување и поправка

Quick-Step подовите не се создадени само да бидат прекрасни, тие исто така многу лесно се чистат. Може да го чистите вашиот под со Quick-Step џогерот со сува микрофибер крпа. За потемелно чистење може да ја употребувате крпата малку навлажнета.

Одржување на Livyn подови

Едноставно одржување

Quick-Step Livyn подовите се дизајнирани за вашата удобност и безгрижно уживање. Нивната непропустлива површина и заштитен PU слој помагаат да се се избегнат нечистотијата и дамките. А благодарение на нивната целосна отпорност на вода може да едноставно и безбедно да ги чистите со влажна крпа.