fbpx

10% ПОПУСТ - На сите подови, само овој месец

Искористете ја кризата во своја полза.
Намалени цени и аванс за нарачка од 30% наместо 50%.

ЛАМИНАТИ

ПРИРОДНА УБАВИНА ВО СЕКОЈ ДЕТАЛ

100% ЕКОЛОШКИ ПРОИЗВОД

70% ДРВО
30% ПРИРОДЕН КАУЧУКОВ ЛЕПАК

ОТПОРНИ НА:

- ВОДА
- ВЛАГА
- ФЛЕКИ
- УДАРИ
- ГРЕБАНИЦИ

ПАРКЕТИ

PAL3562S Frozen oak extra matt
IMP3790S Grain oak extra matt
MAS3564S Dark chocolate oak extra matt oiled

Автентичност и уникатност кај секој модел

100% ДРВО

Целосна отпорност кон промени во температурата и влажноста

PAL3096S Cinnamon oak extra matt
PAL3096S Cinnamon oak extra matt
IMP1626S Nougat oak oiled

ЛИВИН

НЕВЕРОЈАТНА ЈАЧИНА

Супериорна заштита од флеки и гребаници

НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА ЛУКСУЗНИ ВИНИЛНИ ПОДОВИ

Побарај понуда