ПРОМОЦИЈА

ОРЕВ НИЈАНСИ

Промоција на подови со нијанса на орев.
Внесете топлина и чувство на ексклузивност во домот.
Попуст и до 26%.
Останаа уште неколку денови...

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Антон Попов 1-7
Скопје
Македонија

 

(на раскрсницата спроти Геолошки завод, после подвозникот кон н. Црниче)

 

071/212-673

 

info@quick-step.mk

 

Имате прашања за инсталација на под во вашата просторија? Пишете ни слободно во полињата лево. Ќе ви одговориме за брзо време.

 

Walnut laminate stairs
Walnut laminate wall orev

Извонреден во секоја позиција – Орев.

Ламинатните подови со нијанса на орев се вистинско решение за изведба на скали. Топлина но и луксуз при секој чекор.

Со мала инвестиција монотониот ѕид добива ексклузивен и топол дизајн. Нијансата на орев одговара на речиси сите ентериери и вкусови.

 

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Антон Попов 1-7
Скопје
Македонија

 

(на раскрсницата спроти Геолошки завод, после подвозникот кон н. Црниче)

 

071/212-673

 

info@quick-step.mk

 

Имате прашања за инсталација на под во вашата просторија? Пишете ни слободно во полињата лево. Ќе ви одговориме за брзо време.

 

Вистински избор за контраст со светол ентериер

Нијансите на орев изгледаат посебно добро во комбинација со посветли нијанси на ентериерот.

Интензивната кафена боја на оревот и дава топлина на просторијата и чувство на ексклузивност.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Антон Попов 1-7
Скопје
Македонија

 

(на раскрсницата спроти Геолошки завод, после подвозникот кон н. Црниче)

 

071/212-673

 

info@quick-step.mk

 

Имате прашања за инсталација на под во вашата просторија? Пишете ни слободно во полињата лево. Ќе ви одговориме за брзо време.

 

Walnut-wall-laminate-orev
el1043-3
ЛУКСУЗНА ПРИВЛЕЧНОСТ

Подови на промоција

Секој дом заслужува убав под. Нијансите на орев се извонредни и за во дневна и за во детска соба, но подовите на Quick Step се вистински избор и за во кујна или бања.

ELIGNA / Блекбат / EL1691

Rated 0 out of 5
1.000 ден/m2
EL1691
 
     
Add to cart

IMPRESSIVE / Spotted Gum / IM4446

Rated 0 out of 5
1.150 ден/m2
IM4446
 
   
   
Add to cart

IMPRESSIVE / Блекбат / IM3805

Rated 0 out of 5
1.150 ден/m2
IM3805
 
   
   
Add to cart

MAJESTIC / Spotted Gum / MJ4254

Rated 0 out of 5
1.900 ден/m2
MJ4254
 
     
   
Add to cart

SIGNATURE / Мербау / SIG4760

Rated 0 out of 5
1.500 ден/m2
SIG4760
 
     
Add to cart

SIGNATURE / Шик Орев / SIG4761

Rated 0 out of 5
1.500 ден/m2
SIG4761
 
     
Add to cart

Маслен орев / EL1043

Rated 0 out of 5
1.000 ден/m2
EL1043
 
       
Add to cart

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

Решение за вашите дилеми

Новиот под треба да се инсталира на рамна површина. Но не сте сигурни дали вашата кошулица е доволно рамна?

Имате веќе постоечки под па размислувате дали постои можност да се монтира нов врз него?

Сакате да имате различни подови во различни простории, или имате висинска разлика во некои нивоа, па не сте сигурни како ќе се изведат споевите?

Сакате дрвен под и во кујната или во бањата, па не сте сигурни дали е можно?

Дали сте измериле правилно, и колку лајсни се потребни? Но и каков дизајн да бидат лајсните?

Дилемите при инсталација на нов под можат да бидат бројни. Контактирајте не слободно. Ќе се потрудиме да ви помогнеме со сите неопходни информации.

Контактирајте не

Телефон: 071 212 673
Email: info@quick-step.mk

Адреса: Антон Попов 1/7
Скопје, Македонија

(на раскрсницата кај подвозникот кон МВР и Црниче)

ОСТАНАТИ МОДЕЛИ

НА

ПРОМОЦИЈА

Вашата визија за ентериерот не вклучува нијанси на орев?
Погледнете некои од подовите со различни нијанси.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Антон Попов 1-7
Скопје
Македонија

 

(на раскрсницата спроти Геолошки завод, после подвозникот кон н. Црниче)

 

071/212-673

 

info@quick-step.mk

 

Имате прашања за инсталација на под во вашата просторија? Пишете ни слободно во полињата лево. Ќе ви одговориме за брзо време.