fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Цимет даб екстра мат / PAL3096S

PAL3096S

 

5623 мкд / m²

 

Description

Димензии

Должина 1820 mm
Ширина 190 mm
Дебелина 14 mm
Број на жлебови 4 жлеба
m² во пакет 2.075
Парчиња во пакет 6

Технички информации

Метод на инсталација Click или лепак
Click систем Uniclick Мultifit
Број на жлебови 4 жлеба
Тип на жлеб Жлеб
Подно греење Компатибилно
Water resistant технологија Не е водоотпорно
Гаранција Доживотна
Боја Темно кафена
Шема 1 лента
Вид на дрво Даб
Градација Живописна
Ниво на сјајност Екстра мат
Финиш Лакиран

Surface & Edge Protect+

Surface & Edge Protect+ е технологија која ја одбива влагата и спречува нечистотијата, прашината или истурената храна да се заглавува во споевите или во текстурите на дрвото. Што овозможува вашиот под секогаш да изгледа како да е тукушто монтиран.

Uniclick Multifit

Нашиот Uniclic Multifit клик систем е развиен специјално за Quick-Step подовите, овозможувајќи нивна брза и лесна инсталација.

matching accessories

Компатибилни додатоци

Quick-Step е многу повеќе од… подови. За секој наш под ќе најдете цела колекција на додатоци, вклучувајќи подлоги, завршни профили и лајсни кои совршено одговараат на бојата на вашиот под.

Additional information

Должина

1820 мм

Ширина

190 мм

Дебелина

14 мм

Подно греење

Компатибилен со подно греење