fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

COMPACT ДАБ БЕЛ ПАМУК МАТ COM1451

4.511 ден

Димензии

1 кутија = 6 штици = 1,5834 метри
Должина: 182 м – Ширина: 14,5 см
Дебелина: 12.5 мм

  • Дрвен под подложен за реновирање
  • Внимателно селектиран, тешко и издржливо дрво
  • 12,5мм дизајнорано дрво со Висока Густина
  • Беспрекорно задоволство за корисникот
  • Седум слоеви на лак однапред применети
  • Брзо и лесно се поставува

Description

Хигиенска површина
Одржување: беспрекорно и брзо
Софистицираниот слој на лак со Lotus Technology го прави подот лесен за чистење, па затоа можете да уживате беспрекорно.
Лесно чистење
Одржување: беспрекорно и брзо
Софистицираниот слој на лак со Lotus Technology го прави подот лесен за чистење, па затоа можете да уживате беспрекорно.
Дополнителни додатоци
Совршен финиш
Quick-Step додатоците се овозможени во дизајнот и структурата на дрвениот под и соодветуваат перфектно.
 На крајот, совршениот финиш е исто така толку важен за подот.
Отпорно на гребење
Scratch Guard технологијата е резултат на долгогодишно истражување и инвестирање на полето на издржливоста. Придобивките се очигледни: горниот слој на подот има екстра заштита, со што можете да уживате во убавината на природниот под многу долго.
Quick-Step Доживотна гаранција
Со Quick-Step дрвените подови добивате доживотна гаранција на Вашиот под како и доживотна гаранција на Uniclic Multifit. Веќе не треба да се грижите за Вашиот дрвен под.
Uniclic Multifit – Доживотна гаранција
Со Quick-Step дрвените подови добивате доживотна гаранција на Вашиот под со Uniclic Multifit системот. Веќе не треба да се грижите за Вашиот дрвен под.
МАТ лакирано
ФИНИШ брусено
ПРИРОДНО
Природен темперамент на незабележителни бои со мали чворови.