fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Paintable COVER QSISKRCOVER

490 мкд/м

Description

Овие лајсни може да ги покријат веќе постоечките лајсни. Инсталацијата е брза и нема опасност од оштетување на ѕидот. Со Incizo технологијата може да бидат исечени на посакуваната висина и ширина.

 

Димензии: 240 cm x 1,6 cm x 12,9 cm