fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Црна плоча / EXQ1550

EXQ1550

 

1450 мкд / m²

 

 

SKU: EXQ1550 Categories: ,

Description

Димензии

Должина 1224 mm
Ширина 408 mm
Дебелина 8 mm
Број на жлебови 4 жлебa
m² во пакет 1
Парчиња во пакет 2

Технички информации

Метод на инсталација Click
Click систем Uniclick multifit
Број на жлебови 4 жлебa
Тип на жлеб Микро жлеб
Подно греење Компатибилно
Water resistant технологија Splash гаранција
Гаранција 25 години
Боја Црна
Шема Плочка
Вид на дрво Плоча
Класа Class 32

Scratch Guard

Quick-Step подовите со Scratch Guard технологија се и до 10 пати поотпорни на гребаници од другите подови.

Uniclic

Quick-Step e пронаоѓач на Uniclic инсталацискиот метод, денес веќе стандарден click-to-install систем. Овој револуционерен, патентиран клик систем овозможува лесно и компактно спојување на парчињата.

Компатибилни додатоци

Quick-Step е многу повеќе од… подови. За секој наш под ќе најдете цела колекција на додатоци, вклучувајќи подлоги, завршни профили и лајсни кои совршено одговараат на бојата на вашиот под.

Еco-friendly избор

Избирајќи го Quick-Step избирате прекрасен под со висок квалитет, произведен во самоодржлив производен процес. Quick-Step ламинатните подови беа првите кои добија EU Ecolabel ознака.Oзнака за извонредна заштита на околината при производниот процес воведена од страна на Европската комисија. Таа ги наградува производите и услугите кои исполнуваат високи еколошки стандарди во текот на целиот нивен животен циклус. Од екстракцијата на репро материјалите, преку производството и дистрибуцијата до нивното отстранување од употреба.

Additional information

Должина

1224 мм

Ширина

408 мм

Дебелина

8 мм

Класа

Class 32

Подно греење

Компатибилен со подно греење