fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

LARGO QSLPSKR

 

490 мкд/м

Description

Largo лајсните се специјално дизајнирани за да одговараат на долгите и широки парчиња на Quick-Step Largo ламинатниот под.

Largo лајсните имаат и жлеб за кабли во задниот дел. Со еден клик на Quick Step Track профилот, лесно може да се пристапи до каблите во секое време.

Димензии: 240 cm x 1.4 cm x 10 cm