fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Paintable OGEE QSISKROGEE

 

490 мкд/м

Description

Со нивниот специфичен облик, Ogee лајсните му додаваат карактер на Вашиот ентериер. Направена со Incizo технологијата, може да бидат исечени на посакувана висина. Одберете ја преферираната висина и играјте си со практично неограничени опции и комбинации.

 

Димензии: 240 cm x 1,6 cm x 16 cm