fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Оригинален даб екстра мат / IMP3792S

IMP3792S

 

5376 мкд / m²

 

SKU: IMP3792S Categories: ,

Description

Димензии

Должина 2200 mm
Ширина 220 mm
Дебелина 14 mm
Број на жлебови 4 жлеба
m² во пакет 1.936
Парчиња во пакет 4

Технички информации

Метод на инсталација Click или лепак
Click систем Uniclick Мultifit
Број на жлебови 4 жлеба
Тип на жлеб Жлеб
Подно греење Компатибилно
Water resistant технологија Не е водоотпорно
Гаранција Доживотна
Боја Беж
Шема 1 лента
Вид на дрво Даб
Градација Живописна
Ниво на сјајност Екстра мат
Финиш Лакиран

Edge Protect+

Edge Protect+ е технологија која спречува течностите да навлегуваат во дрвото и да прават споевите да изгледаат валкани. Што овозможува вашиот под секогаш да изгледа како да е тукушто монтиран.

Uniclick Multifit

Нашиот Uniclic Multifit клик систем е развиен специјално за Quick-Step подовите, овозможувајќи нивна брза и лесна инсталација.

matching accessories

Компатибилни додатоци

Quick-Step е многу повеќе од… подови. За секој наш под ќе најдете цела колекција на додатоци, вклучувајќи подлоги, завршни профили и лајсни кои совршено одговараат на бојата на вашиот под.

Additional information

Должина

2200 мм

Ширина

220 мм

Дебелина

14 мм

Подно греење

Компатибилен со подно греење