fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Paintable OVOLO QSISKRWHITE

 

490 мкд/м

Description

Ovolo е мултинаменска лајсна со можност за боење. Направена со Incizo технологија, може да биде исечена на посакуваната висина. Одберете ја преферираната висина и играјте си со практично неограничени опции и комбинации

 

Димензии: 240 cm x 1,6 cm x 16 cm