fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

QSPSKR

 

490 мкд/м

Description

Луксузна завршница на било кој ламинат.

Задниот дел од лајсните има жлеб погоден за затскривање на телефонските и компјутерските кабли. Со клик на Quick-Step Track профилот, може да се пристапи на каблите во секое време. Доколку не ви се потребни овие канали, може лајсните да ги залепите со Quick-Step One4All лепило.

 

Димензии: 240 cm x 1,4 cm x 7,7 cm