fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

PARQUET QSWPPSKR

 

490 мкд/м

 

Description

Чистите линии на Parquet лајсните даваат луксузна завршница на било кој дрвен под.

Бојата и структурата на лајсните се идентични со Вашиот под.

Задниот дел од лајсните има жлеб погоден за затскривање на телефонските и компјутерските кабли. Со клик на Quick-Step Track профилот, може да се пристапи на каблите во секое време.

Доколку не ви се потребни овие канали, може лајсните да ги залепите со Quick-Step One4All лепило.