fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Природен мек даб / IMU1855

IMU1855

 

1900 мкд / m²

 

 

Description

Димензии

Должина 1380 mm
Ширина 190 mm
Дебелина 12 mm
Број на жлебови 4 жлебa
m² во пакет 1.311
Парчиња во пакет 5

Технички информации

Метод на инсталација Click
Click систем Uniclick
Број на жлебови 4 жлебa
Тип на жлеб Оригинален жлеб
Подно греење Компатибилно
Water resistant технологија Hydroseal
Гаранција 25 години
Боја Природна
Шема 1 лента
Вид на дрво Даб
Ниво на сјајност Екстра мат
Класа Class 33

Scratch Guard

Quick-Step подовите со Scratch Guard технологија се и до 10 пати поотпорни на гребаници од другите подови.

Water resistant

Заборавете ги грижите од појава на влага и одберете Quick Step под со water resistant технологија. Не само што изгледаат извонредно и природно, туку се и 100% отпорни на влага, а тоа значи… многу полесно чистење и одржување!

Uniclic

Quick-Step e пронаоѓач на Uniclic инсталацискиот метод, денес веќе стандарден click-to-install систем. Овој револуционерен, патентиран клик систем овозможува лесно и компактно спојување на парчињата.

Компатибилни додатоци

Quick-Step е многу повеќе од… подови. За секој наш под ќе најдете цела колекција на додатоци, вклучувајќи подлоги, завршни профили и лајсни кои совршено одговараат на бојата на вашиот под.

Еco-friendly избор

Избирајќи го Quick-Step избирате прекрасен под со висок квалитет, произведен во самоодржлив производен процес. Quick-Step ламинатните подови беа првите кои добија EU Ecolabel ознака.Oзнака за извонредна заштита на околината при производниот процес воведена од страна на Европската комисија. Таа ги наградува производите и услугите кои исполнуваат високи еколошки стандарди во текот на целиот нивен животен циклус. Од екстракцијата на репро материјалите, преку производството и дистрибуцијата до нивното отстранување од употреба.

Additional information

Должина

1380мм

Ширина

190 мм

Класа

Class 33

Дебелина

12 мм

Подно греење

Компатибилен со подно греење