fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Woodland беж даб / MJ3545

MJ3545

 

1900 мкд / m²

 

 

SKU: MJ3545 Categories: ,

Description

Димензии

Должина 2050 mm
Ширина 240 mm
Дебелина 9.5 mm
Број на жлебови 4 жлебa
m² во пакет 2.952
Парчиња во пакет 6

Технички информации

Метод на инсталација Click
Click систем Uniclick
Број на жлебови 4 жлебa
Тип на жлеб Уникатен наклон
Подно греење Компатибилно
Water resistant технологија Hydroseal
Гаранција 25 години
Боја Беж
Шема 1 лента
Вид на дрво Даб
Ниво на сјајност Екстра мат
Класа Class 32

Scratch Guard

Quick-Step подовите со Scratch Guard технологија се и до 10 пати поотпорни на гребаници од другите подови.

Water resistant

Заборавете ги грижите од појава на влага и одберете Quick Step под со water resistant технологија. Не само што изгледаат извонредно и природно, туку се и 100% отпорни на влага, а тоа значи… многу полесно чистење и одржување!

Uniclic

Quick-Step e пронаоѓач на Uniclic инсталацискиот метод, денес веќе стандарден click-to-install систем. Овој револуционерен, патентиран клик систем овозможува лесно и компактно спојување на парчињата.

Компатибилни додатоци

Quick-Step е многу повеќе од… подови. За секој наш под ќе најдете цела колекција на додатоци, вклучувајќи подлоги, завршни профили и лајсни кои совршено одговараат на бојата на вашиот под.

Еco-friendly избор

Избирајќи го Quick-Step избирате прекрасен под со висок квалитет, произведен во самоодржлив производен процес. Quick-Step ламинатните подови беа првите кои добија EU Ecolabel ознака.Oзнака за извонредна заштита на околината при производниот процес воведена од страна на Европската комисија. Таа ги наградува производите и услугите кои исполнуваат високи еколошки стандарди во текот на целиот нивен животен циклус. Од екстракцијата на репро материјалите, преку производството и дистрибуцијата до нивното отстранување од употреба.

Additional information

Должина

2050 мм

Ширина

240 мм

Класа

Class 32

Дебелина

9.5 мм

Подно греење

Компатибилен со подно греење