fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Кариера

Кариера

Доколку имате желба и се сметате за подготвени за предизвикот, испратете го вашето резиме на info@quick-step.com.mk.

Ками Флоринг има потреба од “sales manager” со познавање на англиски и албански јазик. Ве молиме вашето CV и вашиот контакт телефон испратете го на нашиот e-маил.