ЗИМСКА ПРОМОЦИЈА
ПОПУСТИ ДО 37%

ЗИМСКА ПРОМОЦИЈА

ДЕКЕМВРИСКИ ПОПУСТИ

Со секој порачан под во текот на акцијата следи гратис подлога.
ПОДОВИ НА ПОПУСТ
  • ПОДОВИ НА ПОПУСТ

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

Решение за вашите дилеми

Новиот под треба да се инсталира на рамна површина. Но не сте сигурни дали вашата кошулица е доволно рамна?

Имате веќе постоечки под па размислувате дали постои можност да се монтира нов врз него?

Сакате да имате различни подови во различни простории, или имате висинска разлика во некои нивоа, па не сте сигурни како ќе се изведат споевите?

Сакате дрвен под и во кујната или во бањата, па не сте сигурни дали е можно?

Дали сте измериле правилно, и колку лајсни се потребни? Но и каков дизајн да бидат лајсните?

Дилемите при инсталација на нов под можат да бидат бројни. Контактирајте не слободно. Ќе се потрудиме да ви помогнеме со сите неопходни информации.

Контактирајте не

Телефон: 071 212 673
Email: info@quick-step.mk

Адреса: Антон Попов 1/7
Скопје, Македонија

(на раскрсницата кај подвозникот кон МВР и Црниче)