Комбинација на најдобрите перформанси и убавина

Природен изглед и чувство

Отпорни на гребаници и флеки

100% водоотпорност

Изборот на совршен под е важен чекор во создавањето на извонреден дом. Под што одговара на вашиот стил и вашиот живот. Нашите ламинатни подови имаат се што ви треба: голем избор на бои, текстури и дизајни, отпорност на вода, влага и физички оштетувања и целосна компатибилност со подно греење и ладење.

CREO

Серија без фуги меѓу даските. Без рељефност. Мат нелизгава површина.

CLASSIC

Серија без рељефност. Мат површина. Без фуги или со многу тенки и дискретни фуги, но доволно за нагласување на даските.

ELIGNA

Серија со модели без фуга. Најголем дел од моделите имаат изразена рељефност и реалистичност.

IMPRESSIVE

Серија со импресивна рељефност и реалистичност. Широка и плитка фуга за потенцирање даските.

sig4762

CAPTURE

Серија со врвна реалистичност и изразен рељеф. Подлабока и нагласена фуга меѓу даските за потенцирање на даските.

IPA4160 Chevron oak medium

IMPRESSIVE PATTERNS

Серија со вонвременски шеврон дизајн и со импресивна рељефност и реалистичност. Широка и плитка фуга за потенцирање даските.

LARGO

Серија со долги даски, над 2 метри. Со врвна реалистичност и рељефност. Подлабока и понагласена фуга.

IMU1855

IMPRESSIVE ULTRA

Серија со импресивна рељефност и реалистичност. Широка и плитка фуга за потенцирање даските. Поголема дебелина. Наменета за комерцијална употреба.

mj3553 најдолг и најширок ламинат

MAJESTIC

Серија со грандиозни даски. Најдолги и најшироки. Врвна реалистичност и рељефност. Широка и поплитка фуга.