fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

QUICK-STEP LIVYN REFRESH QSVREFRESH750

Description

Quick-Step Livyn Refresh е производ за одржување што беше специјално развиен за редовно да се освежува вашиот Livyn под. Тој ги отстранува мали гребнатини, го враќа оригиналниот мат изглед на подот и додава нов заштитен слој.

• Quick-Чекор Livyn Refresh
• Прво исчистете со помош на Quick-Step Clean
• Бидете сигурни дека вашиот под е сув, без прашина и без дамки
• Користете во редовни интервали: секои 3-6 месеци
• Содржина на шише: 750ml