fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

QUICK-STEP MAINTENANCE OIL QSMAINTOIL (W / N

Description

За маслени дрвени подови кои бараат интензивна нега и поправка, може да го користите Quick-Step маслото за одржување. Користете го маслото за одржување секои 6-12 месеци. Достапно е во бела боја и транспарентно.