fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

QUICK-STEP OIL FOR PROTECTION QSCARE750

Description

Quick-Step маслото за заштита го заштитува и одржува вашиот под, спречува исушување и безживотност, а ја враќа и оригиналната убавина.

СОВЕТ: Ако го чистите вашиот под со Quick-Step средствата за чистење еднаш неделно, тогаш треба да го користите Quick-Step маслото за заштита еднаш месечно. Ако ги користите Quick-Step средствата за чистење на секои две недели, тогаш Quick-Step маслото за заштита треба да го нанесувате еднаш во два месеци.