fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

QUICK-STEP CLEANING TOOL QSCLEANINGKIT

Лесно одржување и поправка

Description

Практичен и лесен за употреба, приборот за чистење на Quick-Step се состои од џогер со прилагодлива рачка и крпа од микрофибер која се пере и шише со Quick-Step средство за чистење. Микрофибер крпата може да ја користите сува или малку влажна.

Достапни и посебно:

• Quick-Step џогер
• Quick-Step средство за чистење 750 ml
• Quick-Step средство за чистење 2 l

 

Упатство PDF