fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

SCOTIA QSSCOT

 

180 мкд/м

Description

Димензии: 240 cm x 1,7 cm x 1,7 cm

Дискретна завршница на Вашиот под. Доколку е потребно, Scotia лајсните може да се комбинираат со постоечките лајсни.