fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

FLEXIBLE QSFLEXSKR

 

4500 мкд/7м

643 мкд/м

Description

Направете перфектна завршница за кривите делови со флексибилните лајсни. Достапни се и како нефлексибилни (QSPSKR4PAINT) за завршна обработка на собата во ист стил.

 

Димензии: 1,4 cm x 4 cm x 700cm