fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

STANDARD QSSK

 

180 мкд/м

Овие стандардни, а сепак високо квалитетни лајсни се дизајнирани за да се
вклопат во секој ентериер.

Description

Димензии: 240 cm x 1,2 cm x 5,8 cm

Благодарение на патентираната технологија Incizo, може лесно да се пресече лајсната на 4cm. А со помош на делчињата за спојување, кои се вклучени во пакетот, лесно се спојуваат сите лајсни. Вклучително и кај надворешни или внатрешни агли