fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

Кој детал е многу важен при купување на под, а никој не го знае?

hdf

. Ја знаете поговорката… Ѓаволот е во деталите? Верувам дека сите ја знаеме. И точна е. Поготово при купување на ламинатен под. Секој кога купува ламинатен под прашува најчесто за три работи. За цена, за дебелина и за класа. Иако тоа се битни работи, сепак има еден детал кој е поважен од сите три, а речиси никој не прашува…

Повеќе