Зошто винилниот под е перфектен избор за вашата кујна?

Го реновирате домот, и сакате старата демоде кујна да добие исто така нов модерен изглед?

Неколку причини зошто би требало да одберете луксузен винилен под од Quick Step за вашата кујна

Продолжи со читање

Кој детал е многу важен при купување на под, а никој не го знае?

Секој кога купува ламинатен под прашува најчесто за три работи. За цена, за дебелина и за класа.

Иако тоа се битни работи, сепак има еден детал кој е поважен од сите три, а речиси никој не прашува за него.

Продолжи со читање

3 солидни причини зошто баш подвижен под

Спаѓате во групата на ,,направи сам” дечки? Тогаш подвижните подови – дрвени, ламинатни (кај Quick Step и тие се дрвени, со додаток на природен каучуков лепак) или винилни се вистинскиот избор за вас.

Продолжи со читање

4 совети за полесен избор на боја на вашиот под

Изборот на вистинска боја, или нијанса на подот, во некоја просторија или за подовите во целиот дом и не е баш така лесно.

Тој процес одзема време, кое некако на сите
ни недостасува, си бара концентрација, а да си признаеме си бара и компромис и
усогласување со семејството.

Продолжи со читање