fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

5 причини зошто да изберете ламинатен под

mj3554

. Изборот на нов под не е лесен. Понудата во последно време е огромна. И секој под си има свои предности и маани. Но се повеќе луѓето одбираат ламинатни подови. Зошто? Затоа што тие го комбинираат автентичниот изглед на природен под, но со многу практични предности и одлична цена. Ламинатниот под е изработен од четири дела. Основата, односно јадрото…

Повеќе

Кој детал е многу важен при купување на под, а никој не го знае?

hdf

. Ја знаете поговорката… Ѓаволот е во деталите? Верувам дека сите ја знаеме. И точна е. Поготово при купување на ламинатен под. Секој кога купува ламинатен под прашува најчесто за три работи. За цена, за дебелина и за класа. Иако тоа се битни работи, сепак има еден детал кој е поважен од сите три, а речиси никој не прашува…

Повеќе

3 солидни причини зошто баш подвижен под

… Зошто го викаат подвижен под? Затоа што нема потреба од шајки, ковање и лепаци за да се прицврсти за подлогата. И еве зошто ќе го сакате вашиот подвижен под… Лесна инсталација Спаѓате во групата на ,,направи сам” дечки? Тогаш подвижните подови – дрвени, ламинатни (кај Quick Step и тие се дрвени, со додаток на природен каучуков лепак) или…

Повеќе

4 совети за полесен избор на боја на вашиот под

… Изборот на вистинска боја, или нијанса на подот, во некоја просторија или за подовите во целиот дом и не е баш така лесно. Тој процес одзема време, кое некако на сите ни недостасува, си бара концентрација, а да си признаеме си бара и компромис и усогласување со семејството. Дури, декоратерите на ентериер и архитектите поминуваат години во учење…

Повеќе