Tehnologija za parket drvo zasekogas

Секој под треба да издржи многу.

По него поминуваат нечисти чевли, патики… се истура јадење, течности… Се тркалаат играчки и миленичиња… Се повлекуваат столчиња и маси… Едноставно, секој под треба да издржи многу активности.

Quick Step mk milenicinja

Но, главното прашање е – Како сето тоа да го издржи подот и при тоа да не ја изгуби својата убавина и автентичност?

Подот од поодамна веќе не е само површина на која се гази и никој не и обраќа внимание. Подот е веќе дел од ентериерот во домот, канцеларијата… И со својот дизајн во голема мерка придонесува за пријатно чувство во просторијата.

Но како да се има под кој ќе ги издржи сите активности во текот на денот а и понатаму да плени со својата убавина?

Решението е во уникатната технологија на Quick Step – Дрво засекогаш, која овозможува убавиот и автентичен дизајн на подот да си остане засекогаш.

За каква технологија се работи?

Дрво засекогаш: Иновативна заштита за вашиот паркет

Патентираната уникатна технологија на Quick Step – Дрво засекогаш е всушност иновативен зајакнат заштитен слој кој се наоѓа на горниот дел од паркетот, и не дозволува нечистотијата да продре во вдлабнатините.

Паркет без дрво засекогаш
Без технологија – Дрво Засекогаш

Нечистотијата со тек на време навлегува во вдлабнатините

Со дрво засекогаш
Со технологија – Дрво Засекогаш

Нечистотијата не може да продре, и подот изгледа како да е инсталиран пред еден ден

Со помош на Дрво засекогаш нечистотијата нема шанси. А подот ќе ја краси просторијата со својата убавина и автентичност низ годините што идат.

Ова се некои од моделите на паркети на Quick Step кои ја содржат технологијата Дрво засекогаш:

За повеќе информации за технологијата Дрво засекогаш и моделите на паркети слободно испратете порака: