Зошто винилниот под е перфектен избор за вашата кујна?

Го реновирате домот, и сакате старата демоде кујна да добие исто така нов модерен изглед?

Неколку причини зошто би требало да одберете луксузен винилен под од Quick Step за вашата кујна

Продолжи со читање

Кој детал е многу важен при купување на под, а никој не го знае?

Секој кога купува ламинатен под прашува најчесто за три работи. За цена, за дебелина и за класа.

Иако тоа се битни работи, сепак има еден детал кој е поважен од сите три, а речиси никој не прашува за него.

Продолжи со читање