Showing all 4 results

Show sidebar

Филтрирај по боја

QUICK-STEP CLEANING TOOL QSCLEANINGKIT

Rated 0 out of 5
Лесно одржување и поправка
Read more

QUICK-STEP LIVYN REFRESH QSVREFRESH750

Rated 0 out of 5
Quick-Step Livyn Refresh е производ за одржување што беше специјално развиен за редовно да се освежува вашиот Livyn под. Тој
Read more

QUICK-STEP MAINTENANCE OIL QSMAINTOIL (W / N

Rated 0 out of 5
За маслени дрвени подови кои бараат интензивна нега и поправка, може да го користите Quick-Step маслото за одржување. Користете го
Read more

QUICK-STEP OIL FOR PROTECTION QSCARE750

Rated 0 out of 5
Quick-Step маслото за заштита го заштитува и одржува вашиот под, спречува исушување и безживотност, а ја враќа и оригиналната убавина.
Read more