fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

SILENT WALK QSUDLSW7

За да се редуцира Рефлектирачката** бучава од чекорењето на подот

Description

Идеална за под на приземје. Соодветна за подно греење.

Дебелина: 2 mm
Ролна:
7 m²