fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

THERMOLEVEL QSUDLTL9

За дополнителна изолација и нивелирање на Вашиот под

Description

Перфектен избор за поставување врз веќе постоечки под или врз нерамен под. Исто така овозможува извонредна изолација.

Дебелина: 5 mm
Ролна: 9 m²