fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

UNISOUND QSUDLDRUCO15

За да се редуцира преносната* и рефлектирачката** бучава

Description

Идеална за простори со фрекфрентно движење, како на пример, дневна соба. Соодветна за подно греење.

Дебелина: 2 mm
Ролна: 15 m²