fbpx
+389 (0)71212673 info@quick-step.mk

TRANSITSOUND QSUDLTS15

За да се редуцира бучавата која ја слушаат соседите

Description

Идеална за горни катови или апартмани.

Дебелина: 3 mm
Ролна: 15 m²