Се прикажуваат сите 7 резултати

Покажи странично мени
Затвори

BASIC PLUS QSUDLBP15/60

Оценето 0 од 5
Решение за низок буџет
Прочитај повеќе
Затвори

LIVYN QSVUDLB15

Оценето 0 од 5
Цврста економична основа за Livyn подови на клик.
Прочитај повеќе
Затвори

QSUDLUN15 Подлога

Оценето 0 од 5
115 ден/м2
Оптимално решение за квалитетна подлога со пристапна цена.
Додај во кошница
Затвори

SILENT WALK QSUDLSW7

Оценето 0 од 5
510 ден/m2
За да се редуцира Рефлектирачката** бучава од чекорењето на подот
Додај во кошница
Затвори

THERMOLEVEL QSUDLTL9

Оценето 0 од 5
390 ден/m2
За дополнителна изолација и нивелирање на Вашиот под
Додај во кошница
Затвори

TRANSITSOUND QSUDLTS15

Оценето 0 од 5
За да се редуцира бучавата која ја слушаат соседите
Прочитај повеќе
Затвори

UNISOUND QSUDLDRUCO15

Оценето 0 од 5
390 ден
За да се редуцира преносната* и рефлектирачката** бучава
Додај во кошница