Showing all 6 results

Show sidebar

BASIC PLUS QSUDLBP15/60

Rated 0 out of 5
Решение за низок буџет
Read more

QSUDLUN15 Подлога

Rated 0 out of 5
115 ден/м2
Оптимално решение за квалитетна подлога со пристапна цена.
Add to cart

SILENT WALK QSUDLSW7

Rated 0 out of 5
510 ден/m2
За да се редуцира Рефлектирачката** бучава од чекорењето на подот
Add to cart

THERMOLEVEL QSUDLTL9

Rated 0 out of 5
390 ден/m2
За дополнителна изолација и нивелирање на Вашиот под
Add to cart

TRANSITSOUND QSUDLTS15

Rated 0 out of 5
За да се редуцира бучавата која ја слушаат соседите
Read more

UNISOUND QSUDLDRUCO15

Rated 0 out of 5
390 ден
За да се редуцира преносната* и рефлектирачката** бучава
Add to cart