4 tips of color

4 совети за полесен избор на боја на вашиот под

Изборот на вистинска боја, или нијанса на подот, во некоја просторија или за подовите во целиот дом и не е баш така лесно.

Тој процес одзема време, кое некако на сите
ни недостасува, си бара концентрација, а да си признаеме си бара и компромис и
усогласување со семејството.

Продолжи со читање

4 совети за полесен избор на боја на вашиот под

Изборот на вистинска боја, или нијанса на подот, во некоја просторија или за подовите во целиот дом и не е баш така лесно.

Тој процес одзема време, кое некако на сите
ни недостасува, си бара концентрација, а да си признаеме си бара и компромис и
усогласување со семејството.

Продолжи со читање

3 солидни причини зошто баш подвижен под

Спаѓате во групата на ,,направи сам” дечки? Тогаш подвижните подови – дрвени, ламинатни (кај Quick Step и тие се дрвени, со додаток на природен каучуков лепак) или винилни се вистинскиот избор за вас.

Продолжи со читање

Кој детал е многу важен при купување на под, а никој не го знае?

Секој кога купува ламинатен под прашува најчесто за три работи. За цена, за дебелина и за класа.

Иако тоа се битни работи, сепак има еден детал кој е поважен од сите три, а речиси никој не прашува за него.

Продолжи со читање

Зошто винилниот под е перфектен избор за вашата кујна?

Го реновирате домот, и сакате старата демоде кујна да добие исто така нов модерен изглед?

Неколку причини зошто би требало да одберете луксузен винилен под од Quick Step за вашата кујна

Продолжи со читање